ZomerVISkaravaan 2020 van start

ZomerVISkaravaan 2020 van start.

Sportvisserij Nederland start dit jaar weer met de ZomerVIs karavaan en bezoekt ook onze vereniging HSV 't Voorntje en wel op 20 augustus 2020 . Dit evenement wordt gehouden in de Wielwijk in de Middenwetering tussen Zijlweer en Spindermolen,

Het doel van de ZomerVISkaravaan is om kinderen in hun directe woonomgeving kennis te laten maken met en te begeleiden bij het sportvissen. 

Wil jij ook meedoen dan moet jij je opgeven bij sportvisserij nederland op de site van Stekkie hier vind ook uitleg plaats. Onderaan dit bericht staat een link naar het STEKKIE. Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging te zijn om mee te vissen. GEEF je snel op want er zijn een beperkt aantal plaatsen vrij.

Hieronder staat een verslag en een filmpje van zomerViskaravaandag in Nieuwegein.

Na de zeer geslaagde eerste editie in 2019 is de ZomerVISkaravaan op dinsdag 21 juli opnieuw van start gegaan. Ruim 80 kids vermaakten zich urenlang aan het water van hengelsportvereniging De Vaart-Poscar in Nieuwegein.Terwijl het terrein vanaf 10 uur volstroomde en kinderen zich bij de diverse, vaste onderdelen meldden – waaronder een werpbaan, een aquarium met vissen en onder begeleiding tuigjes maken – bleek de waterkant als vanouds het populairst. Tientallen kids gooiden onder begeleiding een hengel uit en vingen gillend van plezier hun eerste vissen. Met veel zon en aangename temperaturen werkte ook het weer volop mee.

Check hieronder de sfeerimpressie van deze geslaagde eerste dag.

Met de ZomerVISkaravaan wil Sportvisserij Nederland hengelsportverenigingen helpen om jeugd te enthousiasmeren voor het vissen en begeleiden in hun hobby. Dat sportvissen onverminderd populair is onder de Nederlandse jeugd, bleek ook bij het tweede event van de karavaan in Gaanderen, op vrijdag 24 juli. Daar kwamen maar liefst 100 deelnemers opdagen.

Resterende data

Wil jij deze zomer ook naar de ZomerVISkaravaan maar heb je je nog niet aangemeld voor een van de events? Kijk snel voor de resterende data en locaties op Stekkie.nl. De karavaan duurt nog tot eind augustus.