Een geslaagde zomerViskaravaan 2023met heel veel blije gezichten

Een geslaagde zomerViskaravaan 2023 met heel veel blije gezichtenIn samenwerking met Sportvisserij Nederland heeft onze vereniging onder leiding van Ad de Kok op zaterdag 15 juli 2023 de ZomerViskaravaan georganiseerd. Als je tussen de 8 en 14 jaar( jonger mag ook) bent was je welkom op deze dag. Opgeven kon je online bij www.Stekkie.nl of ter plaats bij de inschrijftafel, bij Patricia en Bas, je kreeg dan een armbandje en een hakensteker ,daarna vertelde Michiel wat er die dag de bedoeling was


Er waren diverse activiteiten georganiseerd, zoals voerbal werpen, precisie werpen met een werphengel, tuigje maken, vis onthaken (met de hakensteker die je al gekregen had), en met een hengel alles wat je net geleerd had aan de waterkant, onder een leiding van een viscoach "vissen".


Een bericht van de activiteiten commissie van HSV 't Voorntje
Over de zomerViskaravaan in Hardinxveld Giessendam.


We waren als bestuur al vroeg op de evenement locatie park in de Wielwijk, Ad de Kok en Jan de Heer waren gelijk met Jan Roza om 06.40 uur in het park aanwezig met één bus en een auto en 2 karren vol met hengels en andere materialen voor het evenement.

Om 07.00 uur komt Triada Aangeenbrug met de koffie lekker hoor. Michiel Aangeenbrug komt aan rijden met de Dixi , Martijn Roza arriveert ook en het bestuur is dus compleet
Om 08 uur komen de vrijwilligers binnen druppelen in totaal 17
vrijwilligers.

De eerste tent is ingericht voor de catering en inschrijving,gezamenlijk wordt de tweede tent opgezet en ingericht.

Diverse spellen worden klaar gemaakt, hengels optuigen (70 stuks) een heel werk, maar vele handen maken licht werk visvoer word klaar gemaakt de voermaden worden in bakjes gedaan en kijkend op de klok, zaten we goed op schema.Ad wilde om 09 uur even een briefing houden om te vertellen wat er verlangd werd van de viscoach voor dat de jeugd zou arriveren.

Er waren 62 kinderen aangemeld bij www.stekkie.nl (niet iedereen die zich aangemeld had, kwam ook opdagen).
En er meldden zich ook nog eens 17 kinderen bij Patricia en Bas
op de dag zelf.


In totaal zijn er dus zo rond de 70 kinderen en dat is een mooi aantal, dachten wij zo.


Om 9.30 uur was de hele ploeg er klaar voor, voor de eerste kinderen kon het niet snel genoeg beginnen en stonden vol ongeduld te wachten om zich aan te melden.


Dat deze dag niet zomaar tot stand komt, mag duidelijk zijn.

Daar gaat de nodige voorbereiding aan vooraf. Ad de Kok is daar vooraf al de nodige uurtjes zoet mee geweest, met hulp van de overige bestuursleden wanneer nodig.

Ad gaat er ook op uit om de nodige Sponsors te werven, want zonder hun steun kunnen we gewoonweg niet , daarvoor onze hartelijke dank.

Sponsors zijn;

N.B.U (Nederlandse Bouw Unie)

Nederveen opleidingen en trainingen

Hareco hengelsport

Albert Heijn

Servanda MAG


Een sfeer impressieOm 12.00 uur is het tijd om te etenVolgens mij hadden de kinderen en de viscoaches het allemaal naar hun zin.

De dames van de catering zorgden voor eten en drinken voor iedereen, dames vriendelijk bedankt.


Om half drie stoppen we met de zomerViskaravaan, en de kinderen mogen de hengel en tuigje en een Goody bag mee naar huis nemen, ze glunderden allemaal.


We hebben met de viscoaches even wat gedronken en alvast het nodige opgeruimd daarna nog wat gedronken en gegeten en nog even de dag met elkaar geëvalueerd.
Daar word je nooit dommer van.


We kletsen nog wat en onder het genot van een drankje, worden de vrijwilligers vriendelijk bedankt voor hun inzet door Ad de Kok. TOPPIE!

Een ieder die ons deze dag heeft geholpen, in welke vorm dan ook , wil ik namens het voltallige bestuur van HSV 't Voorntje Hardinxveld Giessendam vriendelijk bedanken.

Wij wensen jullie veel visplezier en een fijne vakantie toe