Joke Roza wint de kerstwedstrijd

Joke Roza wint de kerstwedstrijd

De traditionele kerstwedstrijd met na afloop snert met roggebrood en spek eten werd ook dit jaar weer gehouden in de haven van Werkendam.

Met dank aan de Henk voor den Dag voor het gebruik van de haven en natuurlijk de organisatie, Joke ,Jan ,Ad klop, Ad en Lies de kok en "Partycentrum 't Hart". want zonder al deze inzet was ook deze wedstrijd niet mogelijk.


11 Vissers hadden zich voor deze wedstrijd bij Jan Roza aangemeld. Het was nog stikdonker toen de loting werd verricht ook bij de opbouw had iedereen licht nodig.

De vis is duidelijk nog niet in de havens gearriveerd. Een vis vangen viel tegen wat ook te zien was in de uitslag. Het bleef wel droog maar de wind was toch krachtig . Niet iedere visser kon vis voor de weging aanbieden. 7 Visser hadden vis.Gelukkig hadden we nog snert met roggebrood met spek

Na de weging werden we uitgenodigd in "Partycentrum 't Hart"in Boven-Hardinxveld. Daar had Lies de Kok een mooie tafel gedekt, samen met haar moeder Klijn hadden de dames een heerlijke grote pan Erwtensoep gemaakt.
Voor het eten werden de prijzen door Michiel uitgereikt.Na het eten gingen de vissers met de prijzen en een voldaan gevoel huiswaarts om kerst te vieren.


Iedereen een gezond en gelukkig en visrijk 2024

Tot ziens aan de waterkant