Koppel Ad de Kok / Ricardo Smits winnaars koppelwedstrijd

Zaterdag 22 april werd de eerste uitwisselingswedstrijd met H.S.V de Fint uit Rossum gevist in het Merwedekanaal bij Gorinchem. Het was weer fijn na een jaar elkaar weer te ontmoeten, er werden handen geschud en opnieuw weer kennis gemaakt.

18 vissers verzamelde zich om 7.15 uur aan het viswater waar er geloot moest worden voor je visplaats. Onder zeer rustige weersomstandigheden ging de wedstrijd om 8.00 uur van start. Vol goede moed zijn de hengellaars (koppels) aan de slag gegaan om zoveel mogelijk vis te verschalken. Het viel echt niet mee om een vis boven water en in het leefnet te krijgen de aanbeten waren zeer schaars.

Links en rechts bleven de hengels en feeders lang in de steunen liggen. Na vier uur gevist te hebben bleek dan ook dat de visvangst goed tegenviel. Gezamenlijk hebben de 18 vissers 12510 gram vis voor weging aan geboden een laagte record.

Winnaar werd het koppel Ad de Kok / Ricardo Smits met 2980 gram, tweede werd koppel Aart ....... / Rogier Dekkers en Jan Roza / Jan ....... met 1760 gram. derde werd koppel Martijn Roza / Wim Hoskam met 1330 gram, vierde werd Koppel Joke Roza / Fred Swietkowiak met 1280 gram, Joke als enige vrouwelijke deelneemster heeft wel de meeste visjes gevangen proficiat, vijfde koppel Theo van Dam / Ruud van Hoesel met 1140 gram, zesde Rinus Klop / Gerard Rovers met 900 gram, zevende Kees Verheul / Joost v/d Braak met 720 gram, achtste Koppel Ad Klop / Wilfred Bennings met 640 gram. Zaterdag 6 mei wordt de tweede wedstrijd bij H.S.V. de Fint in Rossum gevist.