Cees Verheul wint wederom een competitie wedstrijd

Cees Verheul wint wederom een competitie wedstrijd !!!!! 

426

Ondanks dat de vorige wedstrijd van de competitie niet vermeld is op de website werd ook die wedstrijd ook gewonnen door Cees Verheul. Die wedstrijd van 29 augustus 2015 werd gehouden in het kanaal van  Steenenhoek .Cees won die wedstrijd en werd 1e met 2106 gram , 2e Jan Roza-1826 gram, 3e Anton Roza - 1525 gram , 4e Gerrit Teeuw - 494 gram , 5e Theo van Dam- 420 gram , 6e Martijn Roza - 0 gram.

 

De afgelopen wedstrijd van 5 september 2015 werd gehouden aan de oevers van het Wantij op de Schapendam in Dordrecht. 6 leden van onze visclub melden zich voor de wedstrijd , het weer was nat en winderig. eerst was het nog de vraag of de wedstrijd op deze locatie nog wel kon door gaan???? (i.v.m. waterstand en vis locaties) maar na een korte inspectie en overleg door de wedstrijd commissarissen kon de wedstrijd toch door gaan.

Bij het begin van de wedstrijd was het eb, dus een goed uitgangspunt om een vis te vangen. wat wel een uitdaging was dat men de vis uitrusting zo neer moest zetten dat men aan het begin toch goed aan de waterkant zat en men rekening moest houden met het opkomend water. Sommige leden moesten gedurende de wedstrijd wel 2 x verkassenparaplu want het water steeg sneller dan verwacht en het kwam ook (mede dankzij de regenval van afgelopen dagen) hoger te staan, dan vooraf aan de oever was te zien. In het begin
werd er vis gevangen, dan viel de vangsten weer stil het was wisselend maar toch kon iedereen vis ter weging aanbieden al gebeurde dat in de stromende regen.ook tijdens de wedstrijd had men af en toe te maken met slagregens en windvlagen.

De wedstrijd werd gewonnen door Cees Verheul en daarmee word de stand om het clubkampioenschap spannend want Cees nadert met rasse schreden Jan Roza  die momenteel nog 1e staat.

De volledige uitslag van deze wedstrijd volgt nog