De volgende wedstrijd is in Giessenburg

De volgende de wedstrijd  word aanstaande zaterdag 12 september 2015 gehouden aan de Peursumsevliet in Giessenburg.vissers5

 

Deze wedstrijd telt mee voor wisseltrofee en valt nog in de zomercompetitie.dus geloot voor je visplaats gebeurd om 6.45 uur en de wedstrijd begint om 7.30 uur dus zorg dat je op tijd bent.

Weet jij nou iemand die ook eens zou mee willen vissen of zou je dat zelf eens willen  er is een gratis 1 malige meevisstoestemming beschikbaar informeer dan bij   A.klop tel. nr. 0184-617587 of een ander bestuurslid.

denkende schrijverOok willen we graag nog onder de aandacht brengen dat je een verhaal van de vakantie over het vissen of je dat nu zelf beleefd heeft of niet, het mag allebei , je naam hoeft er ook
niet bij vermeld worden want het mag onder een pseudoniem of alias. Dit verhaal word dan gebruikt voor op de website en dient ter vermaak of ter inspiratie van anderen zodat ze het eventueel kunnen gebruiken tijden hun eigen vakantie. Stuur je verhaal naar het volgende email adres basde2002@gmail.com  alvast bedankt voor uw inzet.

 

Tot ziens aan de waterkant.00041