Jaco Kortlever wint de 3e wedstrijd op rij

Afgelopen zaterdag werd er door onze leden gevist in het Wantij in Dordrecht. En Jaco Kortlever wist voor de 3e keer op rij een wedstrijd te winnen.

CAM00284

Het was deze morgen zoeken naar de vis. De weersomstandigheden waren ronduit slecht het was om zo maar eens te zeggen in het begin "baggerweer". tijdens het opbouwen van de stek begon het langzaam te regenen en dat bleef een tijd zo, de wind was matig maar en kwam van uit het zuid westen met af en toe aardige windvlagen. Met als gevolg dat de paraplu het aardig te verduren kreeg. Tegen het einde was het aangenaam weer aan de waterkant. De laagste waterstand was bereikt  om ongeveer 8.35 uur dus opkomend tij en dat moest volgens de statistieken goed vis opleveren, maar het tegendeel was waar. Het was voor de zeven leden die zich deze morgen voor de loting gemeld hadden echt zoeken naar de vis.De viskanis moest deze morgen wel 3 of 4 keer verzet om te voorkomen (net zoals de laatste wedstrijd in het Wantij) dat men compleet in het water kwam te zitten. CAM00447En men moet niet vergeten natuurlijk je nummer van de visstek mee naar achteren te verhuizen anders verdwijnt deze onder water 😉 en moet men later terug (bij laag water) het nummer weer op te halen.nummer 7

Af en toe werd er een visje gevangen.Wim van der Stelt wist in het begin met de vaste stok een mooie baars en enkele voorntjes te vangen en het leek er lange tijd ook op dat hij als 1e zou eindigen, maar de wedstrijd is pas gewonnen als de toeter voor het eindsignaal heeft geklonken en zo  bleek het ook bij deze wedstrijd, want Jaco wist op het einde een grote brasem aan de haak te slaan met deze prachtige prestatie won hij hierdoor voor de 3e keer op rij een wedstrijd.

Na 3 uur vissen werd er door 6 leden vis ter weging aangeboden. 1e Jaco Kortlever 1907 gram, 2e W. v/d Stelt 1521 gram, 3e  A. Klop 565 gram, 4e  T. van Dam 561 gram, 5e  G. Teeuw 478 gram, 6e  J.Roza 320 gram.

De volgende wedstrijd voor de wintercompetitie is op 5 december 2015 in de Beatrixhaven in Werkendam loten gebeurd om 7.45. uur de wedstrijd begint om 8.30 uur.

Info A. klop 06-20998634.vissers13

Tot ziens aan de waterkant