Jan Roza winnaar in de Peursemse vliet

Matige vangst in de Peursemse vliet.

Afgelopen zaterdag melden de leden van onze vereniging zich om 6.45 uur aan de Peursemse Vliet in Giessenburg. de wedstrijd telde mee voor de zomercompetitie en de wisseltrofee.429

Je kunt al merken dat de dagen korter worden, want bij het het opstaan s'morgens is het nog schemerig , koud en vochtig .Maar dat mag de pret voor de vissers niet bederven, omdat het ook s'morgens heerlijk rustig is aan de waterkant.
vissersDe Peursemse vliet blijft een moeilijk water om vis te vangen vooral met de wedstrijden in de ochtend ,want s'avonds word er wel vis gevangen en dat blijft voor de vissers toch een raadsel ? Ook deze wedstrijd bewees dat maar weer eens.De wedstrijd begon met een matige wind en droog weer na een tijdje begon het licht te regenen en de wind begon harder te waaien gelijktijdig vielen de vangsten helemaal stil en wat er gevangen werd dat was klein grut.

Jan Roza had het meeste succes  en ging er met de winst vandoor met 831 gram,2e Cees Verheul 696 gram, gedeeld 3e werd Ad Klop en Anton Roza met 510 gram, 5e Bas de Ruijter 398 gram, 6e Theo van Dam 369 gram en 7e Martijn Roza hij kon deze keer geen vis ter weging aan bieden. In totaal werd er 3314 gram vis gevangen.

De volgende wedstrijd wordt A.S. zaterdag 19-9-2015 gehouden aan de Linge bij Kedichem. Info  A. Klop 06-20998634

Weet jij nou iemand die ook eens zou mee willen vissen of zou je dat zelf eens willen  er is een gratis 1 malige meevisstoestemming beschikbaar informeer dan bij   A.klop tel. nr. 0184-617587 of een ander bestuurslid.

denkende schrijverOok willen we graag nog onder de aandacht brengen dat je een verhaal van de vakantie over het vissen of je dat nu zelf beleefd heeft of niet, het mag allebei , je naam hoeft er ook
niet bij vermeld worden want het mag onder een pseudoniem of alias. Dit verhaal word dan gebruikt voor op de website en dient ter vermaak of ter inspiratie van anderen zodat ze het eventueel kunnen gebruiken tijden hun eigen vakantie. Stuur je verhaal naar het volgende email adres basde2002@gmail.com  alvast bedankt voor uw inzet.