Succesvolle braderie voor HSV ‘t Voorntje

IMG_1292IMG_1351Op zaterdag 21 juni 2015 werd door Winkeliersvereniging "de Giessenhof" de jaarlijkse Braderie gehouden. Het bestuur van onze vereniging hadden ook een een kraam en ruimte naast de kraam gereserveerd. ´s Morgens vroeg waren Jan Roza, Ad de Kok en Cees verheul al aanwezig om de kraam op te bouwen en in te richten.

IMG_1294Ad de kok had zijn "Carp Home" ook meegenomen en naast de kraam werden ook de nodige materialen uitgestald zoals karper hengels en steunen,  karper stoel en tafel. Het door Ad zelf ontworpen en gebouwde "Carp Home'' trok ook door de bezoekers van de braderie de nodige aandacht, soms hoorde je "kijk man zo kan je ook Karper vissen dan héje alles gelijk bij je en hoef ie nie zoo te slepen met al je spullen, kookstel erbij, handig zoiets" en gelijk werd er door manlief liefde vol gereageerd "wie mot er nou mee slepen jij of ik" maar je zag gelijk in de gezichtsuitdrukking "hmmm toch wel handig sommige dingen"

hengelsport gorinchemhareco

 

 

Mede dankzij onze sponsors waren er in de stand ook diverse materialen aanwezig om te laten zien wat er op vis gebied is. Want zonder deze spullen zou de stand vrij leeg zijn.

jan 2

De bezoekers werden van informatie voorzien en ook werden de vragen beantwoord zoals; waar mag ik vissen in de gemeente, wat voor vergunning heb je nodig.... Men kon tevens lid worden van onze vereniging. De penningmeester was aan het einde van de dag zichtbaar tevreden met het nieuwe leden aantal. En we heten deze nieuwe leden van harte welkom bij onze vereniging.

Ook van het aquarium met de vissen werd genoten vooral door de kleinste bezoekers, tevens kon men een waardebon winnen van één van de hengelsport winkels wat ook diverse keren gebeurde.

IMG_1308IMG_1316Voor de kleinere bezoekers was er naast de stand, een vijver met vissen gemaakt waar je dan een vis of visje kon vangen. Af en toe was het dringen aan de vijver maar vismeester Ad en Bas zagen er op toe dat alles eerlijk verliep. Want had je dan een vis gevangen dan kreeg je een leuke attentie, alleen in de morgen ging het zo hard er snel voor nieuwe attenties gezorgd moest worden.

meisje en vaderIMG_1300Er mocht ook soms wel geholpen worden door de vaders en moeders of grote broer of zus en ook dit was weer een succes.

 

Zo wordt onze geliefde sport  en niet te vergeten onze vereniging toch aan een groter publiek voorgesteld wat dus nieuwe leden opleverde en over heel de dag vrolijke en blije gezichten.

Om alle foto´s te bekijken ga dan naar het foto album