Uitslag dames wedstrijd in de Wetering 4 juni

Ja ik zeg " beter laat dan nooit " hier is dan toch het verslag en de uitslag van de dameswedstrijd op jl.. 4 juni 2015 met (excuses van de webmaster voor de late berichtgeving )CAM00277

Deze wedstrijd werd gehouden in het viswater van HSV 't Voorntje, de Wetering in de Wielwijk. Er waren die avond 7 dames voor de competitie aanwezig, wat top is zoveel enthousiasme en gezelligheid aan de waterkant en de dames zijn ook fanatiek. Na de loting werden hengels en tuigen gereed gemaakt en na het beginsignaal plonsden de dobbers in het water alleen werd het enthousiasme danig op de proef gesteld, zeg maar gerust tot het uiterste getest. Wat er ook geprobeerd werd de vis liet zich moeilijk vangen. Slechts 2 dames wisten na het eind signaal vis aan te bieden voor de totaal meting. De meeste vis had Liesbeth de Kok met in totaal 68 cm daarna was het Tamara Roza met in totaal 27 cm, de overige dames hadden geen vis gevangen maar toch petje af voor hun doorzettingsvermogen, al met al waren dus de omstandigheden  slecht te noemen. Volgende keer kan het alleen maar beter worden. En die volgende keer is???

Volgende week donderdagavond 18 juni 2015 dan word er gevist in de Westwijk bij de sporthal in Beneden Hardinxveld loten voor je visplaats gebeurd om 18.45 uur en de wedstrijd begint om 19.00 uur.

Wil jij ook een keer meedoen kom naar de waterkant  of bel voor info naar Jan Roza 0184-617587