Wim van der Stelt wint in de Buiten Giessen

De wintercompetitie is weer van start gegaan.

wim van der stelt

Dat betekent dat de vissers weer een uur langer van hun nachtrust kunnen genieten. 8 Vissers melden zich voor de loting deze morgen en als we de berichten mochten geloven waren de vangsten afgelopen tijd gunstig. Er werd tenminste weer wat anders gevangen dan alleen maar grondels. Dus vol goede moed werd de visstek opgebouwd , men zat i.v.m. de hoeveelheid beschikbare ruimte wat korter bij elkaar maar wel volgens de vast gestelde maten uit het reglement.

Het was bijna wind stil weer en dat leverde een spiegelglad viswater op. Gelijk na het beginsignaal werd er op enkele visstekken al vis gevangen, voorn , bliek , alver , baars en  (toch) een enkele grondel. In ieder geval had iedereen vis. Na een tijdje vielen de vangsten stil en men moest gaan zoeken wat de juiste tactiek deze morgen de één is hier wat meer bedreven in dan de ander en degen die het meest bedreven hier in is, was deze morgen Wim van der Stelt met 2061 gram, 2e Jan Roza -2032 gram, 3e  Bas de Ruijter- 1698 gram, 4e Cees Verheul -1271 gram, 5e Ad Klop - 1152 gram, 6e Jaco Kortlever - 860 gram, 7e Theo van Dam - 776 gram en 8e Gerrit Teeuw - 648 gram in totaal werd er 10498 gram vis gevangen er zijn hier wedstrijden geweest wanneer er minder werd gevangen.Al met al een lekkere viswedstrijd deze wedstrijd telde ook mee voor de wisseltrofee.

De volgende wedstrijd wordt gehouden op 17 oktober in de Linge bij Kedichem. Loten gebeurd om 7.45 uur de wedstrijd begint om 8.30 uur.

Tot ziens aan de waterkant.