De vis wil nog niet erg bijten

IMG_3648

Zaterdag morgen  23 april 2016 is de zomercompetitie 2016 van start gegaan.

8 Leden van onze vereniging hadden zich gemeld voor de loting, dit gebeurt vanaf nu om 6.45 uur (poe hee das vroeg) . De wedstrijd begon om 7.30 uur 1 van de vissers wist in het 1 uur gelijk vis te vangen waaronder 2 plattes, dus dat gaf hoop voor een goede vangst deze dag. Maar helaas werd er alleen in het dat uur vis gevangen en sporadisch een enkele voorn over de rest van de morgen.

De wind was in het begin zwak van uit het noorden maar trok later DSCN1809 (2)baan en bij buien werd deze zeer sterk waardoor je hengel bijna van je hengelsteun waaide. verder was het deze morgen schitterend vis weer ,wel viel de temperatuur wat tegen waardoor de vissers toch goed gekleed diende te zijn.

Na het eind signaal werd de vis gewogen .

De uitslag van zaterdag 23 april
Zomercompetitie / Wisseltrofee

Naam              Gewicht

C. Verheul           3518 gr.DSCN1813 (1024x768)
J.A. Roza              715 gr.
G. Teeuw               526 gr.
W. v/d Stelt            510 gr.
B. de Ruijter           443 gr.
T. van Dam                 0 gr.
J. Kortlever                 0 gr.
A. Klop                        0 gr.

Aanstaande Zaterdag 30 april word de 2e wedstrijd van de koppelwedstrijd gehouden bij HSV de Fint uit Rossum verdere informatie over deze wedstrijd volgt nog deze week,  dus hou de website in de gaten. voor verdere info kan men ook met 1 van de bestuursleden contact opnemen.

Onze vereniging is dit jaar ook vertegenwoordigd op de Koningsdag   aan het sportpark "de Sluisweg" waar ook dit jaar s'middags de activiteiten worden gehouden voor ons dorp. Dus kom voor info naar onze stand toe.