De wedstrijd van zaterdag 12- Maart 2016 is gewonnen door Ad Klop

Winnaar Ad Klop

Winnaar Ad Klop

Ad klop heeft de wedstrijd aan de Bergsche maas in Dussen gewonnen

De visliefhebbers van HSV 't Voorntje hebben de wedstrijd, welke meetelde voor de wintercompetitie en de wisselbeker, afgelopen zaterdag 12 Maart gevist aan de Bergsche Maas bij de veerpont van Dussen naar Sprang Capelle.

7 Hengelaars waren bij de loting aanwezig, bij een mooie opgaande zon met licht vriezend weer was het een lust om aan de waterkant te staan (weliswaar goed aangekleed) .DSCN1726bDSCN1728b

Na het opbouwen van de visplaats werd er zacht het beginsignaal gegeven om vooral de rust aan het water niet te verstoren want ook het water was nagenoeg rimpelloos omdat er geen wind stond.
DSCN1732bDSCN1733b

DSCN1736 bDSCN1737bDSCN1735b

Ondanks het mooie weer wilde het  in het begin van de wedstrijd niet lukken om een vis aan de haak te slaan, wat er ook geprobeerd werd door de vissers het wilde niet vlotten met de vangst.

DSCN1743b

overleg

DSCN1744b

de viskanissen even leeg voor overleg

Halverwege de morgen werd er tussen de vissers spoed overleg gevoerd over de te volgen tactiek . Maar helaas, ook dat mocht niet baten.

Na een ochtend  vissen konden 3 hengelaars,  vis ter weging aan bieden al was het soms wel even zoeken waar de vis zich bevond.

DSCN1749b

zoek de vis???

We hopen volgende keer op betere vangst ,want ondanks dat de wintervisserij altijd een moeilijke tijd om vis te vangen word er overal door het hele land gemeld dat de vangsten slecht zijn, maar we houden vol en kan het alleen maar beter worden zullen we maar denken.

En zo kijken we weer uit naar de volgende wedstrijd, deze wordt gehouden op 26 Maart 2016 in de jachthaven "de Steur" in Werkendam en dit is tevens de Paaswedstrijd.

Tot ziens aan de waterkantpaashaas2