2e koppel wedstrijd met H.S.V de Fint

Zaterdag 30 april 2016 werd door de leden van onze vereniging samen met de leden van H.S.V. de Fint de 2e koppelwedstrijd gehouden. Dit keer was het een thuiswedstrijd voor de Fint. Het viswater waar gevist werd was de Dieze in 's-Hertogenbosch.

de stand van de vorige wedstrijd word nog even bijgewerkt

Nadat alle leden zich hadden verzameld in het clubgebouw werd er geloot voor de visplek, de koppels waren ongewijzigd.1 Lid van de Fint had zich nog aangemeld en dat was Nol Roos hij was helaas de 1e wedstrijd verhinderd ,aangezien er maar 1 aanmelding was moest Nol alleen gaan vissen (achteraf niet heel erg , want hij had de meeste vis die dag gevangen ).

Aan het water van de Dieze had men al snel de visplaats voor deze middag ingericht, na het beginsignaal starte de wedstrijd en deze zou tot 16.00 uur duren. Er werd gehoopt op een goeie vangst die middag ,maar ook hier is het moeilijk om de vis tot aanbeten te dwingen. er werd wel vis gevangen en aanbeten waren er ook zat maar om deze ook te verzilveren "dat is andere koek".IMG_3703a

Het is overigens een prachtig viswater "de Dieze" in vroeger tijd werd door dit rieviertje, het afvalwater van 's-Hertogenbosch  in de Maas geloosd ,door de komst van de riolering kwam hier ook een einde aan. Wel werd er een vistrap aangelegd, volgens mijn vismaat werden de vangsten hierdoor wel minder.

Na het eindsignaal werd de vis gewogen en in totaal is er ter weging 51.648 gram aangeboden, Nol Roos had het meeste gevangen namelijk 5410 gram.

De uitslag over 2 wedstrijden :

1’ koppel R. Dekkers / A. Roza                   9408 gramIMG_3704a
2’ koppel G. Treffers / J.C.H. Kortlever    6570 gram
3’ koppel G. Rovers / T. v Dam                    5683 gram
4’ koppel F. Swietkowiak / A. Klop             5056 gram
5’ koppel A. de Ridder / G.J. Verbeek        4540 gram
6’ koppel R. v Hoesel / J.A. Roza                 3757 gram
7’ koppel J. v Hemert / W. v/d Stelt            3682 gram
8’ koppel M. Roza / C. Verheul                     3225 gram
9' koppel T. Stevens / B. de Ruijter              3142 gram
10’koppel Ria Stevens / A. P. de Kok            1175 gram
Nol Roos                                                             5410 gram
Totaal                                                                51648 gram

Kijk voor het Foto verslag bij het foto album of klik hier.

De beide verenigingen kunnen terug kijken op 2 geslaagde koppelwedstrijden weliswaar zou het leuk zijn als er meer vis werd gevangen maar dat is den landen overal te horen dat de vangsten nog niet top zijn het seizoen is nog niet ' los ' om zo maar eens te zeggen.

Na afloop ging men terug naar het clubgebouw waar men kon genieten van een hapje (een lekkere gehaktbal) en een drankje. Nadat de wedstrijd commissie de uitslag had verwerkt, werd de uitslag bekent gemaakt waarna men de prijzen in ontvangst kon nemen. Na nog wat napraten (visserslatijn) over de wedstrijden ,en met de afspraak dat het volgend jaar weer een vervolg krijgt ging een ieder tevreden naar huis.IMG_3695a