3e wedstrijd voor de heren op een nieuwe visstek

Een nieuwe visplaats voor onze vereniging

Hallo allemaal, het mocht afgelopen 2 wedstrijden niet zo zijn om een wedstrijd te vissen .

Koning Winter gooide aardig roet in het zo spreekwoordelijke eten. De laatste 2 wedstrijden bevroren de lijnen in de hengel of de wind was zo koud dat er niet aan de waterkant was te zitten zonder dat er ledematen bevroren. Dus werden de wedstrijden afgelast, hopelijk worden deze op een later tijdstip in gehaald. Hou dus deze website en Facebook in de gaten.

Maar het goeie nieuws is......... we gaan zaterdag 24 maart 2018 weer vissen en wel op een nieuwe visplaats en wel bij het fort Vuren aan de waaldijk en jawel in de Waal.

Je hebt wel een kar nodig om de spullen aan de waterkant te krijgen zo luidt het advies van onze wedstrijd commissarissen heb je deze niet ? Dan moet even een stukje lopen of een viskar van één van ons even lenen.

Dit is voor een ieder van ons een totaal nieuw water, dus het word een hele ervaring van zoeken en uitproberen wat de beste manier is van vissen.

We hebben er allemaal zin in en jullie (die dit bericht lezen) ook natuurlijk, twijfel niet maar kom gerust aanstaande zaterdag naar de Waaldijk in Vuren en vis met ons mee.

De loting is om 7.45 uur aan de waterkant.

De wedstrijd begint om 8.30 uur en duurt tot 11.30 uur

Tot ziens aan de waterkant.

voor info bel ; A. Klop 06-22998634