Geweldige vangsten tijdens de Paaseierenwedstrijd 2016

mooi net met vis

mooi net met vis

De Paaseierenwedstrijd in de jachthaven "het Steurgat" in Werkendam was succesvol.

De weersomstandigheden afgelopen zaterdag en de vangsten waren uitzonderlijk te noemen. Iedere visser kon aan het einde van de wedstrijd vis ter weging aanbieden, AD KLOP was de uiteindelijke winnaar.

Tijdens de loting waren er 8 vissers aanwezig om te gaan strijden voor de paaseieren, na de loting kon men op de visstek alles in gereedheid brengen lange hengels waren in dit geval niet nodig want ook dicht bij de kant was de vis aanwezig. Nadat de wedstrijd leiding het beginsignaal had gegeven (en dat ging deze keer niet met de hoorn maar gewoon met "Beginnen" ) werd er direct vis gevangen. Wat elke visser aan de waterkant (een enkeling uitgezonderd) tevreden stemde want de vangsten vielen soms wel even stil maar na het veranderen van de techniek werd er toch weer vis gevangen en dat na 4 wedstrijden, was het een lust aan de waterkant.

Ad Klop was de uiteindelijke winnaar van deze succesvolle en mooie viswedstrijd. in totaal werd er 18.627 gram aan vis gevangen.Winnaar Ad. klop 4770 gram, Cees Verheul 2979 gram, Jan Roza 2741 gram, Wim van der Stelt 2250 gram, Gerrit Teeuw 1792 gram, Theo van Dam 1794 gram, Jo van Vuuren 1547 gram, Bas de Ruijter 754 gram.Na afloop werd er onder het genot van een hapje en een drankje de prijzen uitgereikt en werd er nog  over de wedstrijd nagepraat.

De volgende wedstrijd word gevist op zaterdag 2 April 2016 in de afgedamde Maas bij Woudrichem. Aanvang wedstrijd 8.30 uur. Verzamelen drie kwartier voor aanvang wedstrijd aan het viswater. Info A. Klop 06-20998634.