Moeilijk vissen in de Ammerse Vliet

De Competitie voor de heren is na de zomer vakantie is weer van start gegaan en werd gehouden op 27 augustus 2016.

 Gerrit TeeuwDe wedstrijd vond plaats aan de Ammerse Vliet in Groot Ammers , er waren deze morgen 5 vissers gekomen  dit kwam i.v.m. leden die nog op vakantie waren en leden die moesten werken voor de baas (voor de werkgever,er moet tenslotte ook brood op de plank komen toch?).

Jaco kortlever Cees Verheul

Na het opstellen van de visstek en het beginsignaal , ging de wedstrijd van start. Het zou een moeilijke visserij worden, de eerste uren bleek de vis niet te azen, wat men ook probeerde kortbij veraf  het bleek lastig te zijn.na de koffie werd er mondjes maat een vis gevangen. Maar het was goed toeven aan de waterkant , het was deze keer wel druk op de weg met fietsers wat ook wel weer gezellig is natuurlijk.

De uiteindelijke winnaar was Cees Verheul met 6 kg, 2e Jaco Kortlever met 2,5 kg , 3e Jan Roza met 1,5 kg , 4e Gerrit Teeuw met 480 gram , 5e Theo van Dam met 430 gram.

Jan Roza

De volgende wedstrijd is op 10 September  2016  en word gehouden in de Linge bij Kedichem ,en telt mee voor de Wisseltrofee en de zomercompetitie.