Schitterend visweer afgelopen zaterdag bij de 1e wedstrijd.

Afgelopen zaterdag 24 maart 2018 was het goed toeven aan de waterkant bij het fort vuren.

Er waren 8 vissers aanwezig bij de loting aan de Waal . Nadat de wedstrijd commissarissen de oever hadden bekeken werden de vis stekken uit gezet. Waarna de loting plaats vond.

Ook voor het 1e aanwezig was Michiel Aangeenbrug, hij is al jaren lid maar wilde mee vissen. En dat vinden wij als vereniging natuurlijk heel erg fijn, want we hopen stiekem dat meer leden deze stap zullen maken, geheel vrijblijvend gezellig met elkaar vissen. En heb je vragen de andere vissers zijn je graag behulpzaam (indien nodig natuurlijk).

 

Het is een schitterende locatie en nadat een ieder zover was, klonk over de Waal het beginsignaal voor aanvang van de wedstrijd. Een ieder moest deze morgen zoeken naar de juiste tactiek, wat alle vissers dan ook deden. Maar helaas werkte er deze morgen geen enkele. Wat er ook geprobeerd werd de vis wilde niet bijten. dus hoefde er niet gewogen worden aan het einde van de wedstrijd.

Aanstaande zaterdag 31 maart 2018 vissen we voor de eieren in de haven van Werkendam. Kijk voor de verder info naar het andere bericht op onze site of op Facebook