Stevige Noorden wind is slecht voor de visvangst

Afgelopen zaterdag 22- april 2017 hebben 7 vissers zich gemeld aan de waterkant voor 1e wedstrijd van de Zomercompetitie, deze wedstrijd telde ook mee voor de Wisseltrofee.

Leuk was ook dat 2 dames zich melden voor de loting te weten Desiree Hendriks en Anja Kramp, "welkom hoor Dames" hoe meer zielen hoe meer vreugd luid het spreekwoord, dat is zeker waar en vissen blijft toch een fijne bezigheid om te doen.

 

Nadat de wedstrijd van start was gegaan en de wind nagenoeg niet aanwezig was ,kon men genieten van een mooie zonsopkomst (want dat is altijd genieten smorgens vroeg aan de waterkant, rust ,vogels die fluiten of roepen zoals bv. de Grutto en een mooie zonsopkomst) gingen de aanwezige vissers er eens goed voor zitten. Ze probeerde van alles,heel de trukendoos moest open deze morgen en het lukte de latere winnaar Theo van Dam om  een mooie brasem te vangen. Dit was dan ook de enige vis die deze morgen gevangen werd en het gewicht is 2058 gram. de andere kregen soms een stootje te zien maar verder bleef het daarbij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook is er een nieuwtje te melden, een zogenaamde primeur in het bestaan van onze visvereniging. Namelijk een video van de afgelopen wedstrijd.

ik hoop dat jullie het leuk vinden mocht je op of aanmerkingen hebben laat het mij even weten.

dit filmpje is te vinden op het You Tube kanaal onder de naam HSV 't Voorntje

De volgende wedstrijd is op 13 mei en deze word gehouden in het kanaal van Steenenhoek bij Schelluinen.