Theo van Dam winnaar van de laatste wedstrijd van de Wintercompetitie

cam00695 Wat een rustige zaterdagmorgen toen wij zaterdag 3 december verzamelden aan de rivier in Gorinchem ( bij de ligplaats van de rivierpolitie ) voor de laatste wedstrijd van de wintercompetitie. Het was windstil, licht vriezend en licht bewolkt, met in het oosten een heldere lucht. na dat wij foto's genomen hadden van een fraaie zonsopgang werd er geloot voor je visplek.

cam00696Men moest wel heel voorzichtig zijn, wan de keien waar wij onze visplateau moesten plaatsen was door bevriezing nog behoorlijk glad. Maar toen we eenmaal gesteld waren zaten we als een vorst en kon het vissen gaan beginnen. Ook in deze laatste wedstrijd was de vis heel moeilijk te vangen. Er waren vissers bij die na drie uur vissen geen aanbeet hebben kunnen registreren.    Van de Zes vissers heeft alleen Theo van Dam die eerste werd met 504 gram vis ( 75 punten ) en Cees Verheul 494 gram vis ( 60 punten ) voor weging aangeboden.

cam00701 Allebei hebben ze twee voorntjes gevangen. Jan Roza , Gerrit Teeuw, Wim v/d Stelt en Ad Klop hebben geen vis kunnen verschalken. cam00702 cam00703