Zaterdag 13 februari 2016

De 1e wedstrijd van het seizoen 2016 is gevistfoto 8

Het futen echtpaar was deze morgen ook present op de visstek en liet zien dat het voorjaar er aan komt.

.wim van der stelt

De 1e wedstrijd van het seizoen werd gevist aan het Wantij in Dordrecht , wegens het hoge water moest er uitgeweken worden naar een andere locatie dan gepland. In overleg met de aanwezige vissers werd er naar een mooie locatie uit geweken, het werd een mooie kade waar het deze morgen goed toeven was aan de waterkant , zeker later op de ochtend. In het begin was het zoeken naar de vis, ook die is nog in de winterstand (denk ik). Maar de winst werd deze morgen behaald met de vaste stok en dan nog wel op een speciale manier, met een voerkorf namelijk. Een speciale techniek die erg succesvol leek.Niet alle vissers konden vis ter weging aanbieden, 5 man lukte het wel. In totaal werd er 5026 gram vis gevangen.

foto 2 (3)De winst en 1e werd  W.v/d stelt 2379 gram , 2e J.A.Roza 1297 gram , 3e C.Verheul 507gram , 4e G.Teeuw 423 gram , 5e J.C.H. Kortlever 420 gram.de overige 3 vissers bleven visloos deze morgen.

De winnaar had een prachtige grote riviervoorn 2 wat kleinere voorn en een brasem gevangen. De rivier voorn trok de hengel bijna uit de steun. Het blijft toch een mooie vifoto 1 (5)s om te vangen en te zien. Ook de zilveren brasem mocht er zijn .

foto 2 (5)

de Volgende wedstrijd word 20 februari 2016 gehouden in de Beatrixhaven in Werkendam. de loting vind plaats om 07.45 uur en de wedstrijd begint om 8.30 uur.

A.S. dinsdag 16 februari 2016 word de leden vergadering gehouden vergeet het niet en komt allen. Ook is er nog een vacature in het bestuur beschikbaar namelijk die van " voorzitter " lijkt het u wat om onze vereniging te leiden kom dan gerust naar de leden vergadering.

Tot aanstaande dinsdag.IMG_0002