Ad Klop winnaar inde Peursumse vliet

Afgelopen zaterdag 23 september 2017 is er een inhaalwedstrijd gevist in de Peursumse vliet. Deze wedstrijd telde nog mee voor de zomercompetitie , vandaar dat het nog donker was bij de loting van de wedstrijd. En de dag was nog niet aan de lucht , zoals dat men spreekwoordelijk noemt. Het voordeel is wel dat , zeker in dit jaargetijde er s'morgens prachtige luchten te zien zijn zoals op de foto's te zien is.

Voor de loting waren 6 vissers aanwezig. Na de loting werden de visplaatsen ingericht en om 7.30 uur gingen de vissers aan de slag de mist trok nog langzaam van het water omhoog en dat werd nog sterke toen de zon opkwam waardoor de dobber soms slecht te zien was. Direct na de start werd er vis gevangen , dus dat beloofde wat deze morgen ,al was het wel kleine vis maar ook die telt mee bij de weging aan het einde van de wedstrijd. na later bleek werd de vis in het begin alleen bij de buurman en mij persoon gevangen.  Bij de andere vissers werd er ook gevangen zoals blijkt uit de wedstrijd uitslag, maar het was over heel de ochtend magertjes te noemen.

Ad klop ving een mooie zeelt van ongeveer 1.5 kilo waarmee hij uiteindelijk mede de wedstrijd mee won.

 

 

 

 

 

 

 

De uitslag van afgelopen is zaterdag 1e Ad Klop 2289 gram, 2e Cees Verheul 1425 gram, 3e Wim van der Stelt 1255 gram, 4e Bas de Ruijter 953 gram, 5e Theo van dam 549 gram, 6e Jan Roza 491 gram.

Aan staande zaterdag 30 september word er gevist in de Buiten Giessen bij de Jupiterflat.

Dit is de laatste wedstrijd van het zomer schema en begint dus om 7.30 uur de loting is 45 minuten eerder.

Bij eventuele vragen belt u één van de bestuursleden.