Veel wind maar weinig vis

Veel wind maar weinig vis

Zaterdag 9 maart werd de tweede viswedstrijd van de viscompetitie gevist, in de rivier de Nieuwe Merwede. Locatie: De Loswal bij Werkendam. Ondanks het weer, er stond bij vlagen een harde stormachtige wind uit zuidwesten.

Verschenen er toch 7 bikkels aan de waterkant. Na de loting werden de automobielen zo geplaatst dat men toch een beetje uit de wind kon zitten. ( zie foto's ).

Vis werd er bijna niet gevangen. Aanbeten waren door de wind bijna niet te registeren. Als men ophaalde om de voerkorf weer te vullen, (en je had geluk) kon er een grondel aanzitten.

Zo werden er in totaal 9 grondels gevangen. Ondanks het mindere weer en weinig vis was het toch gezellig aan de waterkant. Men kon meer om zich heen kijken en genieten van de kracht van de natuur.

Winnaar werd Michiel Aangeenbrug met 2 grondels 433 gram, 2' Ad Klop met 3 grondels 427 gram, 3' Theo van dam met één grondel 414 gram, 4' Jan Roza met 3 grondels 407 gram. Rinus Klop, Wim v/d Stelt en Martijn Roza wisten geen grondel (vis) te vangen.