Ad Klop winnaar van de kerstwedstrijd

Ad Klop winnaar van de kerstwedstrijd

Een creatie van Ad de Kok . Hier werd het roggebrood met spek op gediend. mooi gedaan Ad

Bij H.S.V.'t Voorntje werd de laatste viswedstrijd van het jaar de kerstwedstrijd, gehouden in de Jachthaven Steur in Werkendam.

Ad Klop 1e

Bert Oomen 2e

B. de Ruijter 3e

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de twaalf deelnemers die zich hadden aan gemeld voor deze wedstrijd was het spannend  of de vis al naar de havens was getrokken. Voor de wedstrijd begon zag men wel hier en daar vis aan de oppervlakte.

Na het eerste fluitsignaal om half negen startte de wedstrijd en duurde tot half twaalf.

Jaco Kortlever 4e

Cees Verheul 5e

Jan Roza 5e

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelijk na het inwerpen ging de 1e dobber gelijk onder, dus de vis was inderdaad aanwezig. op de ene plaats wat meer als de andere maar er werd overal gelijk vis gevangen, dat beloofde wat voor de wedstrijd,  en dat bleek ook wel, want er werd mooie voorn gevangen maar ook klein spul. de grote platte ontbrak deze morgen.

Wim van der Stelt 7e

Gerrit Teeuw 8e

Rinus Klop 9e er werd voor Rinus gewogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat er goed gevangen werd kon men ook merken doordat er weinig gelopen werd door de vissers. normaal als er weinig gevangen word gaan er allicht een paar vissers bij een andere visser buurten, om te kijken hoe daar de vangsten zijn. Maar niks van dit alles er werd zelfs geen tijd gevonden om tijdens het vissen foto´s te maken. (dan maar foto's na de wedstrijd).

Ad de Kok 10 e

Michiel Aangeenbrug 11 e

Theo van Dam 12 e

 

 

 

 

 

 

 

Na weging bleek er heel vis gevangen te zijn. Totaal 61.376 gram. Winnaar werd Ad Klop 12.650 gram, 2' Bert Oomen 8989 gram, 3' Bas de Ruijter 6735 gram.

 

Prachtig net met vis

Hierna zijn wij naar ,,Hart" in Boven-Hardinxveld gegaan. Daar werden tijdens een gezellig samenzijn de prijzen en de kerstbouten aan de deelnemers uitgereikt.

Daarna werd er gezamenlijk door de vissers erwten- en tomatensoep met roggebrood en spek gegeten. met een tevreden gevoel en gevulde maag keerden men weer huiswaarts om nog van een paar vrije dagen te genieten.

Alle deelnemers met een pet van Hareco

lekker aan de erwtensoep met roggebrood en spek

De totale uitslag van deze morgen .

PlaatsNaamGewicht in gram
1
Ad Klop12650
2Bert Oomen8989
3Bas de Ruijter6735
4Jaco Kortlever5747
5Cees Verheul5420
6Jan Roza5406
7Wim van der Stelt3554
8Gerrit Teeuw3294
9Rinus Klop3210
10Ad de Kok2507
11Michiel Aangeenbrug1952
12Theo van Dam1942