Bas de Ruijter winnaar in Arkel

Moeilijk vis te vangen in Arkel.

 

Zaterdag 21 april 2018 hebben 9 vissers gemeld voor de loting aan het Merwede kanaal in Arkel. Het was nog mistig toen iedereen zich ging installeren aan het kanaal. De optrekkende mist en opkomende zon zorgde voor prachtige plaatjes, en ideale omstandigheden om te vissen.

 

Het was de eerste keer dat we op deze plaats in het Merwedekanaal gingen vissen, ja het is inderdaad de tweede keer dit jaar dat we op een nieuwe stek gingen vissen, best wel leuk ook om eens ergens anders te vissen dan op de gebruikelijke plaatsen. Er was deze vooraf gaande week wel een keer voor gevist, om te kijken of er wel vis aanwezig was en toen heeft deze visser ook leuk vis gevangen. Dus we waren benieuwd.

Het bleek moeilijk om een visje te vangen alleen de kop plaatsen hadden redelijk vis,  gelukkig had iedereen vis voor de weging. 1e Bas de Ruijter 3290 gram , 2e Cees Verheul 3066 gram , 3e Jaco Kortlever 2257 gram , 4e Jan Roza 985 gram , 5e Gerrit Teeuw 552 gram , 6e Martijn Roza 488 gram , 7e Wim van der Stelt 443 Gram 8e Theo van Dam 436 gram , de 9e visser was eerder naar huis gegaan. In totaal is er 11517 gram vis gevangen. wat natuurlijk niet geweldig is maar we hopen op betere tijden. En nogmaals het weer was deze zaterdag heerlijk en het was een genot om aan de waterkant te zitten.

Aankomend weekend is de 2e koppel wedstrijd. Dit keer is deze in de omgeving van Rossum. kijk verder op de site voor de juiste tijdstippen.