Grote Visdag 6 juli

Beste leden en jeugdleden.

Zaterdag 6 juli organiseert de H.S.V, 't Voorntje de Grote Visdag. Smorgens wordt er gevist in het kanaal van Steenenhoek bij de Schelluinsebrug. Aanvang wedstrijd 7.30 uur. Einde van de wedstrijd 11.30 uur. Hierna wordt de gevangen vis gewogen en weer terug gezet. Er wordt gevist in koppels.

Smiddags vissen de dames en eventuele jeugdleden hun wedstrijd. Gevist wordt er dan in de wetering op het industrieterrein achter de Nieuweweg. Aanvang wedstrijd 14.30 uur en eindigt om 16.00 uur. hier na wordt de gevangen vis gemeten en weer terug gezet.

Echtgenotes / vriendinnen, van de leden en jeugdleden kunnen aan een van deze wedstrijden meedoen. U kunt zich opgeven t/m dinsdag 2 juli in verband met de prijzen en de barbecue. Aanmelden bij Ad Klop tel 06-20998634 of mailen naar a.klop1@lijbrandt.nl

Na de wedstrijden gaat men naar het Jeugdgebouw Het Spoor van de Geref. kerk aan de Stationsstraat 20. het Jeugdgebouw staat achter de kerk. Vanaf 16.30 uur wordt u ontvangen met heerlijk kopje koffie of een drankje. Als iedereen aanwezig is worden de prijzen uitgereikt met daaraan sluitend een barbecue.

Voor leden en jeugdleden is deze dag geheel gratis. Voor de barbecue wordt er voor de niet leden een bedrag van 10 euro gevraagd. Hebt u nog vragen bel me gerust.