Jan Roza winnaar in Sliedrecht.

Jan Roza winnaar in Sliedrecht.

Afgelopen zaterdag 8 juni 2018 werd er gevist door 7 vissers in een voor ons nieuw water, namelijk de vijver onder de hoogspanningsmasten aan de sportlaan  in Sliedrecht.

Het was in het begin even zoeken naar de juiste tactiek maar Jan had die gauw gevonden en bleef heel de wedstrijd vis vangen. Het waren geen grote vissen maar wel mooie voorns. En het is een mooie vijver om in te vissen niet diep, er staat ongeveer 1 meter water.

De 7 vissers waren om 6.45 uur aanwezig voor de loting. Jan en Cees hadden de plaatsen bekeken en de nummers opgenomen en genoteerd zodat er geloot kon worden.we begonnen bij nr. 10 tot nr. 18 ( met 1 slaapplek) de plaatsen waren mooi gemaaid je zat goed verscholen tussen het riet en in het zonnetje was het heerlijk vissen.

Niet iedere visser had gelijk vis, sommige zetten gelijk in op grote vis want ze zitten er wel dat was ook te zien aan de waterkant , alleen was de kunst om ze te vangen en dat is helaas niemand gelukt, je moet tenslotte ook wat over houden voor de volgende wedstrijd.

 

Jan Roza had de meeste vis 1746 gram , 2e Cees Verheul 1281 gram , 3e Bas de Ruijter 982 gram , 4e Theo van Dam 815 gram ,5e Gerrit Teeuw 465 gram , 6e Ad de Kok 414 gram , 7e Michiel Aangeenbrug 0 gram.

Aanstaande zaterdag 16 juni 2018 wordt er niet gevist maar staan we op de Braderie van Hardinxveld , in de Peulenstraat. met een kraam en spelletjes voor de kleintjes. kom gerust langs .

Zaterdag 23 Juni wordt er weer gevist. Dan wordt er gevist in het Merwedekanaal bij Meerkerk  vlak bij de Bazelbrug hou de website in de gaten.