Michiel Aangeenbrug winnaar in de Wielwijk.

Michiel Aangeenbrug winnaar in de Wielwijk.

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 30- 2018 waren er 6 vissers aanwezig voor de wedstrijd in de Wielwijk ons eigen  gemeente water. het is altijd leuk om in onze gemeente te vissen zeker op een centrale plaats als de Wielwijk. Er is altijd aanloop genoeg en je heb altijd belangstelling en tijd voor  een praatje , als er geen aanbeten zijn natuurlijk. Hier word aanstaande woensdag ook de open jeugdcompetitie van Hardinxveld-Giessendam gehouden. En zoals het er nu uit ziet zijn er al 15 jeugd vissers die zich al aangemeld hebben. Dus het word druk aan de de ,wat natuurlijk een goede zaak is.

 

 

 

Afijn verder over deze wedstrijd, de aanbeten waren deze morgen geheel verschillend bij alle vissers waar de een in het begin veel vis ving viel het bij de ander weer stil met de aanbeten. Toch hebben alle vissers vis gevangen en Michiel Aangeenbrug wist het deze morgen het beste te doen en werd hierdoor 1e. Michiel Aangeenbrug 1595 gram, 2e Jan Roza 1385 gram , 3e Bas de Ruijter 1303 gram , 4e Theo van Dam 783 gram , 5e Ad klop 754 gram en 6e Ad de Kok met 505 gram.

 

Aanstaande zaterdag is de grote visdag met aansluitend een BBQ je kan je nog opgeven tot a.s. woensdag bij:

Ad klop ; tel. 06-20998634.

of

Jan Roza ; tel 06-51834804

eventuele vrouw , vriendin , vriend of kind mogen smorgens met de heren en smiddags met de dames mee vissen en aan het einde van de middag gezellig mee BBQen. voor de leden is dit gratis voor iemand die meekomt met één van de leden vragen wij  €10,- te betalen aan de penningmeester.

Twijfel niet maar kom gezellig vissen en BBQen.