Roger Dekeers en Michiel Aangeenbrug winnaars van de koppelwedstrijd.

Zaterdag 4 mei is de 2e koppel wedstrijd gevist met HSV. "de Fint"uit Rossum. We werden om 9.30 uur uitgenodigd in het clubgebouw in Rossum. waar na een bakkie koffie de loting plaats vond. de meeste koppels waren compleet of werden compleet gemaakt.

Na de loting werd er naar het viswater "de Dieze" gereden we moesten eerst door een stuk weiland (dit was gemaaid) en daarna onderlangs de dijk rijden (en dit was niet gemaaid) om zo achter je visplaats te komen.

Na een moeilijke start werd er toch vis gevangen , en zoals zoveel wateren, je moet het water kennen om goed vis te vangen. Maar dat maakt het koppelen zo leuk, je maat kent het water dus dan komt het goed (hoop je) want het blijft natuurlijk vissen.

Er werd niet veel gelopen door de vissers ,dus dat is een teken dat iedereen vis vangt. Met af en toe een buitje (mag eigenlijk geen naam hebben) en dan weer zon. Was het goed visweer . Na 4.5 uur werd de wedstrijd beëindigd en kon me gaan wegen.

1e Werd het koppel van Hoesel en van Dam met 9780 gram, 2e Dekkers en Aangeenbrug 8370 gram, 3e R. klop/A. de Kok/ J v Hemert. 5810 gram, 4e R. smits/Treffers/ B. de Ruijter 4710 gram., 5e J v/d Braak en M Roza 4660 gram, 6e R. Stevens/J.van Hemert/J. Roza 1810 gram, 7e A. klop en W. v/d Stelt 760 gram.

De uiteindelijke winaars over 2 wedstrijden werd R. Dekkers en M.A. Aangeenbrug met in totaal 21860 gram.

De totale uitslag kunt u lezen in het bestand hieronder, door er op te klikken.

Na de weging ging men weer naar het clubgebouw in Rossum waar de prijzen gereed stonden, en men nog een hapje en een drankje kon nuttigen. En natuurlijk nog even kon napraten. Na de prijs uitreiking waren de beide verenigingen het er over eens dat het weer leuke wedstrijden waren en dat we hopelijk volgend jaar weer een wedstrijd kunnen houden. Tenslotte ging iedereen huiswaarts.