ZomerVISkaravaan 2021 van start

ZomerVISkaravaan 2021 van start.

ZOMERVISKARAVAAN KOMT IN HARDINXVELD-GIESSENDAM


Ben jij gek van sportvissen, niet ouder dan 14 jaar en wil je daar meer over weten?

In samenwerking met HSV ‘t Voorntje wordt een supergaaf VIS-event georganiseerd op woensdag 28 juli aan de Middenwetering aan de Spindermolen, Hardinxveld-Giessendam. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan.

Het VIS-event duurt van 09:30 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.

Over de ZomerVISkaravaan
Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in de maanden juli, augustus en september meerdere ééndaagse VIS-events plaats. Op elke locatie is van alles te beleven. Kinderen kunnen hun eigen vistuigje leren maken, op een juiste wijze een vis leren onthaken, leren werpen en alles leren over de biologie van vissen en andere onderwaterdieren.

Onder begeleiding van VISmeesters en VISjuffen kunnen kinderen ook zélf vissen!

Alle kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en maken ook kans op een gratis hengel!

Inschrijven vol=vol

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle VIS-events is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen t/m 14 jaar en is beperkt tot maximaal 75 kinderen, dus vol=vol!

Protocol verantwoord sporten

Voor het VIS-event van de ZomerVISkaravaan wordt door Sportvisserij Nederland het protocol “Verantwoord sporten bij Hengelsportverenigingen” gehanteerd. Meer informatie tref je aan op:

https://www.sportvisserijnederland.nl/corona/protocollen-verantwoord-vissen-bij-hengelsportverenigingen-tijdens-corona.html

Meer informatie over het lokale JeugdVISevent: website van HSVCORONA MAATREGELEN en TOESTEMMING GEMEENTE*
Voor het evenement is een speciaal Corona draaiboek ontwikkeld, wij maken ieder evenement zo veilig mogelijk! Gezondheid gaat voorop.

Het doel van de ZomerVISkaravaan is om kinderen in hun directe woonomgeving kennis te laten maken met en te begeleiden bij het sportvissen. 

Hieronder staat een verslag en een filmpje van zomerViskaravaandag in Nieuwegein.

Check hieronder de sfeerimpressie van deze geslaagde eerste dag.

Resterende data

Wil jij deze zomer ook naar de ZomerVISkaravaan maar heb je je nog niet aangemeld voor een van de events? Kijk snel voor de resterende data en locaties op Stekkie.nl.