Fantastische Viskaravaandag 2021

Fantastische Viskaravaandag 2021

Het verslag van de zomerviskaravaan op woensdag 28 juli 2021.

Op deze dag bestaat HSV 't Voorntje 70 jaar🎣Om 06.00 uur laad Ad de KOK het Carp-Home ( de karper viskar van Ad de Kok) vol met de materialen die we deze dag nodig hebben en dat is heel veel.!! Het zijn 2 aanhangwagens vol ook Jan Roza heeft zijn auto vol geladen.

Om 06.40 uur komen we bij het evenementen terrein aan. We gaan gelijk aan de slag om de tent voor de catering en voor het inschrijven van de jeugdige vissers, want er moet ook koffie gezet worden tenslotte.Er zijn die dag ook diverse vrijwilligers en viscoaches, om te helpen de vishengels klaar te maken (uit te pakken , tuigjes vast te maken) en alle spullen klaar te zetten. Zodat de kinderen straks zo de hengels kunnen gebruiken, want we verwachten zo rond 09.30 uur honderd Kids. Nou dat klopte aardig
Want de éérste kinderen melden zich al om 9.15 uur.
Er stond me een rij kids te wachten, allemaal enthousiast en vol verwachting. Bas en Wim hadden het er heel erg druk met de inschrijvingen. Na afloop als de kinderen weggingen, kwamen ze zich afmelden en dan kregen ze nog een goodiebag mee, met les- en leesvoer over het vissen en wij (de viscoaches) leren er ook van .
We hadden diverse spelletjes uitgezet op het evenementen terrein, o.a. voerbal werpen, bij Kees Kool uit Leerdam het leren precisie werpen met de werphengel met een werpgewicht, een tuigje maken met Wout Sterk en Wim van der Stelt, bij Rinus Klop leerde ze de fijne kneepjes van het vis onthaken overal werd gretig gebruik van gemaakt.
En dan was er ook het vissen onder begeleiding van een ervaren viscoach, om een vis proberen te vangen wat in sommige gevallen aardig lukte.
Om twaalf uur blaast Ad de Kok om een pauze in te lassen om te eten en drinken.Dankzij de sponsors werden de deelnemers en vrijwilligers voorzien van eten en drinken zoals; brood, beleg, fruit koekjes, bananen, pakjes drinken.De sponsors zijn; Albert Hein
Nederveen trainingen en opleidingen
Bakkerij de Pauw
Hareco Partents verhuur
MAG Servanda financiële bijdrage Sporvisserijnederland leverde de 100 hengels en tuigjes en nog heel veel meer materialen die je voor de zomerviskaravaan nodig heeft.

Wij als bestuur zijn er heel trots op dat de zomerviskaravaan zo gezellig en vlot is verlopen
Dit komt door de mede werking van de sponsoren en onze vrijwilligers die de jeugd vissers deskundig begeleiden
Heeeeeel vriendelijk bedankt dank zij jullie allemaal is het een top dag geworden en dat was het.Voor een alle foto's klik op deze link


Allemáál bedankt voor je inzet

Eén vriendelijke groet u notulist; Ad de Kok 🎣👌🐟🐠🎣👌