70 jarig jubileum receptie

70 jarig jubileum receptie

Even een verslag van HSV 't Voorntje receptie
's Morgens laad Ad de Kok het "Carp Home" (Ad zijn viskar) vol met materialen die we nodig hebben om dé zaal in "t Hart" om te bouwen tot een hengel sport Paleis.
Als het Carp home is volgeladen blijken dat wel heel veel spullen te zijn.
's Middags om 13 uur zíjn Ad, Theo, Cees, Michiel, Ad Klop, Bas en Lies bij het 't hart om de zaal in te gaan richten. Héél leuk om te doen, we zijn rond half vier klaar met de werkzaamheden. We drinken nog wat en de mannen gaan naar huis.

Lies en Ad maken in de keuken nog het nodige voor vanavond klaar, lekker hoor. Om 19-00 uur komt het bestuur in gala kleding de zaal binnen .


Om 19,30 uur komen de eerste genodigden binnen en kijken hún ogen uit het was net echt een hengel sport Paleis.
Het worden tussen de 50 -of 55 personen die óns (het bestuur) feliciteerde met 70 jaar HSV 't Voorntje.
Ik had er wel meer verwacht ???
Na de koffie met gebak begint de voorzitter met zijn welkomst woorden .
Ad neemt daarna de microfoon over en vertelt óók het een en ander over het verleden én heden van HSV 't Voorntje
Tussendoor geeft Ad de microfoon over aan wethouder Jan Nederveen die namens de gemeente daar een kort praatje hield en ons feliciteerde.
Ad gaat verder met zijn praatje maar de microfoon begeeft het , dat is balen. Maar dat is gauw opgelost. We gaan verder dán komen we bij het goede doel Peuter fonds. Jan Roza (onze penningmeester) overhandigd Wim den Hoed ( hij is ambassadeur van Peuter fonds) één cheque van 150€ hoe mooi is dat.
En ik nodig de gasten uit om een gift in de collectebus te doen.
Lies en Patricia .voorzien ons van een hapje en drankje. Dat gaat er altijd wel in.

Ik heb nog wat petten van Hareco gekregen voor de verloting, op elke tafel lag een stek nummer, Ad klop trekt de steknummers uit een emmer ik deel de gewonnen petten uit aan de winnende tafels leuk hoor, Bas heeft een mooie PowerPoint presentatie gemaakt en die loopt héél de avond door.


Het was niet erg druk maar héél gezellig zo kon je mét iederéén wat kletsen en zó kom je nog wat te weten over het verleden van HSV 't Voorntje.


Er zíjn nog 3 jubilarissen Martijn Roza, Niek Verkaik en Giel van Zanten, Ad doet het woord en de voorzitter reikt de bloemen en attenties uit onder luid applaus.


Aansluitend geef ik de microfoon over aan de voorzitter Michiel. In verband met de Corona tijd, waren de wedstrijd prijzen van het seizoen 2020 nog niet uitgereikt, hij doet dit samen met Jan Roza, eerst de dames en dán de heren .er waren weer veel bekers dit jaar te verdelen, mooi hoor.


We borrelen en kletsen nog wat door met elkaar héél gezellig hoor.


Maar IVM corona moet de gezellige avond om half twaalf worden afgesloten .
Iedereen die heeft mee geholpen heeft vriendelijk bedankt namens HSV 't Voorntje.


Op zaterdagmorgen na de receptie (Ad heeft nog een kater) toch om 09,00 uur de zaal in t Hart opgeruimd, héél veel in de Carp - Home geladen.

Bas, Michiel en Ad Klop. Bedankt voor de hulp en na dat we klaar waren hebben we nog even een bakkie koffie en gebak genuttigd lekker.


Groetjes Ad de Kok