Remon Runge winnaar in de Peursumse Vliet

Remon Runge winnaar in de Peursumse Vliet

Op zaterdag16 april 2022 werd de jaarlijkse paaswedstrijd gevist in de Peursumse Vliet. Helaas werd met de traditie gebroken om de paaswedstrijd in de Werkendamse haven te vissen, door dat er geen vis in de haven was te bekennen werd besloten om de locatie te wijzigen.

16 Vissers waaronder ook 3 dames (dames gezellig hoor)waren 's morgens voor de loting aanwezig. na de loting en opbouw van de visplaats startte de wedstrijd, het weer was schitterend te noemen.

Na de start werd er gelijk vis gehaakt en dat stemde hoopvol, aan het begin werd ook de meeste vis gevangen totdat de oostenwind opstak en de aanbeten weg vielen. Vanaf dit moment werd het schrapen voor een visje. 10 vissers gaven de vis ter weging aan. In totaal werd er 6263 gram gevangen met als winnaar Remon Runge het was tevens zijn eerste wedstrijd bij onze visvereniging.

Remon welkom bij onze vereniging en veel visplezier

Na het eindsignaal werd de vis gewogen en ging men naar 't Hart want daar was de prijsuitreiking

In 't Hart werd door de wedstrijd commissie hard gerekend hoeveel eieren een ieder mee naar huis mocht nemen om deze dit Paasweekend te nuttigen, te verstoppen , te verven enz. enz.

Na nog wat vis napraat keerde een ieder tevreden huiswaarts om een zonnig paasweekend te vieren.