Wim v/d Stelt gehuldigd voor 40-jarig lidmaatschap ‘t Voorntje

Eindelijk, na 2 jaar hebben we weer een ledenvergadering gehouden.

Op 22 februari 2022 is het bestuur en de leden van onze hengelsportvereniging t 'Voorntje bijeengekomen voor de jaarlijkse ledenvergadering in het jeugdgebouw "Het Spoor" aan de Stationsstraat in H'veld-G'dam.

De voorzitter opende zijn eerste ledenvergadering (sinds de Coronatijd hebben we nog geen ledenvergadering gehad) en de agenda, zoals gepland, werd keurig afgewerkt en er waren geen bijzonderheden.

Na de pauze werden de winnaressen en winnaars van de aangepaste competities naar voren geroepen om de behaalde beker of bekers in ontvangst te nemen.

Ook werd Wim van der Stelt nog gehuldigd voor zijn 40 jarig lidmaatschap van onze vereniging en kreeg uit handen van de voorzitter een mooi aandenken in de vorm van een glazen trofee met inscriptie,. als dank voor zijn jarenlange lidmaatschap. Ook de vrouw van Wim was uitgenodigd om dit heugelijke feit mee te vieren.

Door de leden werd een nieuw bestuurslid gekozen , Martijn Roza, hij zal de functie overnemen van Thessa Verheul die zich niet meer verkiesbaar stelde.

Na afloop van de vergadering werd er nog nagepraat en nog wat gedronken en keerde een ieder tevreden huiswaarts.