De eerste wedstrijd is gevist op de Bergsche Maas

De eerste wedstrijd is gevist op de Bergsche Maas.

Op zaterdag 5 maart hebben we met onze vereniging de eerste wedstrijd van het seizoen 2022 gevist. De temperatuur was nog wel onder het vriespunt maar het beloofde een mooie dag te worden. 11 Vissers melden zich voor de loting.Deze vissers hadden zich opgegeven per e-mail bij Jan Roza, dit is veranderd dit jaar, je krijg aan het begin van de week een uitnodiging van Jan Roza voor de viswedstrijd van a.s. zaterdag, als jij je dan aanmeld bij Jan weet hij hoeveel plaatsen hij moet uitzetten voor de loting, want dit gebeurd wel aan de waterkant.

Na de loting ging een ieder naar hun vis plek de één moest wat verder lopen dan de ander, hierbij was een transportmiddel voor de visspullen een welkome aanvulling op de visuitrusting. Het was afgaand tij , dus we zaten met onze viskanis op de keien, of je zat nog op het gras maar dan moet je naar de waterkant om de vis te scheppen.

Het was een zalig weertje , eerst nog aan de frisse kant maar later werd het een behaaglijk temperatuurtje om aan de waterkant te vertoeven. Na de toeter plonsden de korven te water een enkeling begon met de vaste stok en dat ging ook prima want het stroomde nog niet. De vangsten vielen tegen en de trucken doos van de vissers moest ver open om een vis te vangen. 5 Vissers wisten vis voor de weging aan te bieden.Bas de Ruijter is winnaar op de Bergsche Maas.

PlaatsNaamGewicht
1Bas de Ruijter2224 gram
2Paul Stasse1968 gram
3Martijn Roza1483 gram
4Jan Roza1374 gram
5Ad Klop1261 gram
6Michiel Aangeenbrug0 gram
7Theo van Dam0 gram
8Ad de Kok0 gram
9Anton Roza0 gram
10Gerrit Teeuw0 gram
11Cees Verheul0 gram
Totaal8310 gram

Aanstaande zaterdag 12 maart wordt er gevist voor de Bekercompetitie en wel in de Steurhaven in Werkendam. loten om 7.45 vissen om 8.30 tot 11.30 uur. je krijg een uitnodiging van Jan voor de wedstrijd.

Wil jij nou ook een keer mee vissen ,meld je dan aan bij de penningmeester per email of ff bellen Jan Roza e-mail; janroza_159@Hotmail.com of bel; 06-51834804 tot ziens aan de Waterkant.