lekker druk op koningsdag

Lekker druk op Koningsdag

Afgelopen Koningsdag 27 April 2022 heeft HSV 't Voorntje weer een prominente plaats op het feest terrein aan de Sluisweg toe gewezen gekregen.

's Morgens werden de activiteiten van die dag weer opgebouwd Ad de Kok was met 2 aanhangwagens aanwezig, "Carp-home" en nog een aanhangwagen met diverse materialen voor die dag .

Jan Roza had ook een kraam gekregen om diverse materialen uit te stallen en te verkopen om zo onze verenigingskas te spekken, hij had ook weer het altijd in trek zijnde enveloppen trekken bij zich.

Ad de Kok had van Sportvisserij Nederland loodvrije materialen gehad die deze dag door de bekeken en gekocht konden worden, maar men moet er toch nog duidelijk aan wennen "aan het Loodvrij vissen"

Nadat alles in gereedheid was gebracht startte het feest om 13.00 uur het werd gezellig druk die dag zeker bij het vissen voor de kleintjes. Geef ze een bak met water een paar houten vissen erin en de kleinste Kids genieten, ook sommige oudere kinderen wilden het toch nog proberen ( je krijg bij 3 Vissen toch een snoepje ). Het voerbal gooien en pengooien met een werphengel waren minder in trek.

We kunnen als vereniging terug kijken op een geslaagde Koningsdag. alle vrijwilligers weer bedankt.