ZOMERVISKARAVAAN KOMT IN HARDINXVELD-GIESSENDAM

ZOMERVISKARAVAAN KOMT IN HARDINXVELD-GIESSENDAM

Ben jij gek van sportvissen, niet ouder dan 14 jaar en wil je daar meer over weten?
In samenwerking met HSV 't Voorntje wordt een supergaaf VIS-event georganiseerd op 

Donderdag 18 augustus 2022 in de VISvijver Midden Wetering, gelegen aan de Spindermolen te Hardinxveld-Giessendam.. 

Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan.

Het VIS-event duurt van 09:30 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.

Over de ZomerVISkaravaan


Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in de maanden juli, augustus en september meerdere ééndaagse JeugdVIS-events plaats. Op ieder event worden diverse activiteiten georganiseerd. Onder andere het maken van een vissentuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets en zelf een visje vangen!

Zelf vissen!


Onder begeleiding van VISmeesters en VISjuffen vissen de kinderen ook zélf!
Alle deelnemende kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en maken ook kans op een gratis hengel!

Inschrijven vol=vol


Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle VIS-events is te vinden op www.stekkie.nl.Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen van 8 t/m 14 jaar en is beperkt tot maximaal 75 kinderen, dus vol=vol!

Voor vragen kun je terecht bij Alisha Hansma (hansma@sportvisserijnederland.nl) of George Hampsink (hampsink@sportvisserijnederland.nl), tel. 030-6058400. Óf via het mailadres zomerviskaravaan@sportvisserijnederland.nl !


Meer informatie over het lokale JeugdVISevent: https://www.hsvtvoorntje.com/

Mochten er weer aanscherpingen komen rondom COVID-19, dan is er voor evenementen een speciaal Corona draaiboek ontwikkeld zodat we op een zo veilig mogelijke manier evenementen kunnen organiseren. Gezondheid staat voorop. Voortgang blijft afhankelijk van de toestemming gemeente en de dan geldende corona maatregelen.