2e Wedstrijd gewonnen door Martijn Roza.


2e Wedstrijd aan de Linge in Gorinchem


Vandaag een verslag van Remon Runge

Vandaag hadden we de 2e wedstrijd van het seizoen. Om 6 uur vanochtend klonk de wekker, eerst maar is beginnen met een bak koffie en de hond uitgelaten. Toen dit gedaan was ben ik men voer verder gaan afmaken bevochtigen zeven enz .Ik heb vandaag met 2 verschillende voeders gevist ik heb gekozen voor channel black en method green , ik had er eigenlijk wel vertrouwen in dat het met deze 2 voeders moest gaan lukken.

Om zeven uur vertrokken naar de waterkant we gingen vissen aan de Linge bij de brandweer kazerne in Gorinchem.

Tijdens de rit naar de plek van bestemming begon het helaas te miezeren maar gelukkig kwam de zon ook weer snel terug. We gingen om kwart voor acht loten voor de plek. Ik trok nr 6 "wel toevallig dat ik hier precies mijn auto geparkeerd had". Maar goed na alles in gereedheid te hebben gebracht. Klonk om half negen het startsein.

Ik heb vandaag gekozen voor de Preston Asuncion 3,20 en de 3,40 mooi strakke hengels al zeg ik het zelf ik heb deze hengels al een tijdje in mijn bezit en ik ben er zeer tevreden over. Ik heb gekozen om op de 3,40 de helikopter montage te zetten en op de 3,20 de free running.

Ik begin mijn wedstrijden altijd met een onderlijn van 1 m hier kies ik de haken van Drennan acolyte deze zijn sterk en verbuigen niet, ik heb deze van TTL hengelsport .

Ik ben begonnen met een korf of 3 voer te brengen op de stek hierbij gebruikte ik de Hexmesh Plastic Bullet 20 en 30 gram de eerste aanbeten begonnen zich na een half uurtje te melden maar nadat de uren verstrijken werd het eigenlijk steeds minder, op een paar voorntjes na het waren vooral grondels die zich melde ik probeerde deze te weren door wat ander haakaas te gebruiken zoals maïs enz. Maar dit maakte ze ook niet uit . Men buren zaten telkens vast aan takken 🤣🤣 maar ja na alles geprobeerd te hebben van het inkorten van de onderlijn tot aan het veranderen van plek en aas klonk om 11:30 het eindsignaal.

Ik mocht mijn dag afsluiten met een 7 de plek helaas en 670 gram.

Achteraf denk ik heb ik geen verkeerde keuze gemaakt om niet met de vaste stok te vissen maar ja het kan niet altijd feest zijn. Op naar de volgende wedstrijd.


Graag bedankt ik mijn sponsoren voor de producten
Hengelsport Evero en TTL Hengelsport.nl

En de wedstrijd commissie van HSV 't Voorntje voor het organiseren van de wedstrijd

Remon Runge


10 vissers waren aanwezig

10 Vissers waren deze morgen aanwezig voor de loting aan de Linge bij de Brandweerkazerne in Gorcum. Jan Roza had de stekken uitgezet en na de loting gingen de de mannen de stek inrichten. De hengel keuze was vrij. de één koos voor de vaste stok en de anders voor de Feeder.

Zoals u al in het verslag van Remon heeft kunnen lezen, werd er wel vis gevangen maar het hield niet over, de hoofdmoot was grondels en een enkeling ving een brasem, bliek of voorn

Maar iedereen kon vis aanbieden bij het wegen en dat was vorig jaar wel anders ;-(

Martijn Roza was deze morgen het beste, met een gewicht van 3280 gram, 2e Paul Stasse en 3e Wim van der Stelt.

16-3-2024 Linge brandweer Gorcum

plaatsNaamGewicht
1Martijn Roza3280 gr.
2Paul Stasse1260 gr.
3Wim v/d Stelt1160 gr.
4Jan Kiewiet1140 gr.
5Ad Klop990 gr.
6Rinus Klop790 gr.
6Jan Roza790 gr.
8 Remon Runge670 gr.
9Ad de Kok640 gr.
10Theo van Dam630 gr.
Totaal10190 gr.

Sfeerimpressie van de vissessie.

1e plaats

2e plaats

3e plaats

16 Maart 2024---- 2e competitiewedstrijd in de Linge bij de "brandweer Kazerne " in Gorcum.

Zaterdag 23-3-2024 vissen wij weer in het Merwedekanaal, de locatie is Dijkman en dat is de handelskade in Gorcum. Wil je meedoen geef je op bij Jan Roza voor vrijdagavond 22-3-2024.

We loten om 7.45 uur en we vissen van 8.30 uur tot 11.30 uur.

Tot ziens aan de waterkant