Visverhalen van Ad en Wim

Karper 3

Dit is het Vis verhaal van Ad de Kok en Wim van der Stelt

DSCN1863 DSCN1860

 

 

 

 

Om 09- 45 uur vertrekken wij ,(na nog een bakkie koffie bij Lies te hebben gedronken) richting Borne-Broek na een voorspoedige reis arriveren wij om 11.45 uur bij de camping Grasbroek. Wij mochten een mooi plaatsje uitzoeken van de camping eigenaar , we vonden een plaats 18 mtr. van het vis water. We zetten de caravan op zijn plaats en doen de luifel er aan en om 15.30 uur liggen er 7 hengels be aast en wel op de steunen. Rond 18.30 uur hebben we warm gegeten sla met geb. aardappels en een ei met als toetje, vla!!
Om 20.00 uur gedoucht om 21.00 uur de hengels ververst en voor de nacht in gereedheid gebracht om 22.00 uur hadden we nog niets gevangen.We besloten om 23.00 uur naar bed te gaan.20160510_232237

Om 04-00 uur ging bij Ad de pieper af, stijl over eind in bed en hij dacht dit is vis maar helaas het was niets.
Daarna ging om 05-00 uur bij Wim de pieper af, ook niets. Daarna zijn we verder gaan slapen tot 07.45 uur. Eerst wassen en aankleden en daarna eten en weer verder vissen. Om 13.30 uur ging Wim de vaat wassen en Ad gaat met de Winkler picker proberen een visje te vangen ook dit lukt niet. Na het avond eten hebben we de hengels gecontroleerd en wachten maar weer !! Na een goede nacht rust is Ad om 05. 45 uur uit bed gegaan en be aast de inmiddels 5 hengels van hem opnieuw. En om 07-45 uur kwam Wim uit bed  gaat even plassen. Terwijl ik dit verhaaltje zit te schrijven hoor ik een piep toon op de achter grond dit blijk van Wim zijn pieper te zijn, ik ren naar de hengels van Wim toe beet?????? en vangt een zeelt Wim is terug en  kan hem in het schepnet doen. De Zeelt is 62 cm lang en weegt net geen 4 kg na de nodige foto te hebben genomen is de Zeelt weer in zijn element terug gezet .
20160511_080704Eindelijk een Vis,
na een paar piepjes bleef het stil ,na het middag eten hebben we alle hengels opnieuw be aast Ad 5 stuks en Wim 4 stuks. Als ik dit opschrijft is Wim pannenkoeken aan het bakken een echte keuken prins en ze smaakten voortreffelijk.20160511_080621
Maar helaas nog geen karper gevangen na het eten de hengels maar weer over nieuw in geworpen 9 hengels, maar het bleef weer verdacht stil om 23.00 uur zijn wij gaan slapen en de hele nacht geen piep gehoord. Waar lig dit aan kunnen wij niet vissen of ???????
zijn het de boilies 10 smaken, kikkererwten, tijgernoten, mais, blokjes kaas nergens willen ze in bijten het is inmiddels 15.00 uur en weer niets gevangen.
Na het avond eten sla geb. aardappels en braadworst hebben we de luifel van de caravan gehaald en opgeruimd. Terwijl ik dit schrijf is het 20.00 uur en nog geen karper gevangen om moedeloos van te worden na een borrel en een hapje buiten voor de caravan want het weer is de hele week stralend mooi.
Om 23.15 uur naar bed gegaan voor de laatste nacht op de camping en maar hopen dat we nog een paar karpers mogen vangen. Maar dit wilde ook niet lukken 's morgens was Ad rond 06.00 uur wakker en opnieuw de hengels be aast en in geworpen voor de laatste sessie  tot 09.00 uur maar helaas geen een karper gevangen alles in gepakt  en in geladen en de caravan aan gekoppeld en de boer betaald en bedankt.Daarna zijn we om 09.30 uur vertrokken richting huis naar onze meisjes toe. Rond het middag uur in H-veld gelost (Ad had heel de viskar Carp-Home leeg gehaald en mee genomen).
Maar helaas geen karpers gevangen wel een hele mooie Zeelt.DSCN1872
Al met al een hele mooie week geweest met heeeeel mooi weer, dit kon niet beter,en  helemaal bruin gebrand kwamen wij weer thuis we liepen de hele dag in de korte broek.

Groetjes de KARPER  VISSERS van HSV 't Voorntje.

Ad en Wim hartelijk bedankt voor dit vis verhaal.

Als u tijden uw vakantie ook zo'n verhaal heb schrijf het op en geef het aan 1 van de bestuursleden.